Neeltje als actrice


Als actrice speelt Neeltje momenteel educatieve voorstellingen van Helder Theater en staat ze ingeschreven bij verschillende castingbureaus. Acteren is een grote passie voor haar, met name in combinatie met zang.

Naast de educatieve voorstellingen die ze nu speelt heeft ze haar acteerervaringen opgedaan tijdens toneel-, musical- en operavoorstellingen vanuit de opleidingen. Zo speelde ze de titelrol in het toneelstuk “Adel Blank”, vertolkte ze de rol van Jennifer in “The Witches of Eastwick” en kroop ze in de huid van Monica uit “The Medium” van Menotti.

Ze volgde acteerlessen tijdens haar opleidingen op het Conservatorium en de MusicAllFactory bij o.a. Marc Krone, Roeland Vos en Annerieke Groen. Ook kreeg ze masterclasses van Paul Eenens en Antonie Kamerling.
De Jekerstudio, masterclasses in opera-acteren op de toneelacademie van Maastricht, heeft ze in 2011 gevolgd waarbij ze les kreeg van o.a. Ludger Engels, Yolande Bertsch en Mark Timmer.

Voor meer info of boekingen mail naar info@neeltjevandoore.com of bel 06-10330874.

Stemactrice


Ook als stemactrice is Neeltje tegenwoordig bezig en staat ze ingeschreven bij verschillende stembureaus.
Hiervoor heeft ze workshops gevolgd bij Laura Vlasblom en heeft ze haar eigen stukje “Sneeuwwitje” ingesproken en ingezongen voor haar eindexamen aan het Conservatorium in Tilburg.

Beluister het fragment uit Sneeuwwitje:

Sneeuwwitje

 

Optredens