Zangles/vocal coaching voor iedereen!


                                                           

“Met een goed gevoel naar de zangles. Met een nóg beter gevoel weer naar huis!”

Lukt die ene hoge noot steeds net niet? Heb je te weinig adem over aan het eind van een zin of refrein? Krijg je last van je keel na het zingen? Of vind je het gewoon leuk om te zingen en wil je de basis leren? Neeltje geeft jou de tips en trucs die jij nodig hebt.
Of het nu om musicalbelt, curbing in een popnummer of een donkere klassieke klankkleur gaat, zij kan je helpen jouw gekozen uitdagingen in zingen aan te gaan.

Naast de wensen van de leerling staat gezond stemgebruik tijdens de lessen centraal. Door middel van verschillende methodes, zoals CVT en EVT, maar ook door haar ervaringen op zanggebied leert ze jou de technische kneepjes van het vak.
In de lessen wordt ook aandacht besteedt aan muzikale aspecten, zoals timing en dynamiek, en aan performing zoals houding, interpretatie en uitpraak. Maar ook de eigenheid in het zingen van de leerling wordt gestimuleerd doordat Neeltje de nummers op piano begeleidt en dus het origineel losgelaten kan worden.

De lessen worden in de eigen muziekstudio van Neeltje – Birdhouse Studio – gegeven en duren 30, 45 of 60 minuten in individueel verband of in de vorm van een duoles.

Wil je meer informatie? Mail dan naar info@ikwilzangles.com.

Let op: de avonden zijn op dit moment volgeboekt. Dus kun je overdag (voornamelijk tijdens schooltijden) heb ik waarschijnlijk nog wel een plekje voor je.

It is also possible to take singing lessons in English.
Please fill out the contact form below for more information.

Tip: neem de les met je telefoon of een opname-apparaat op, zodat je thuis altijd de aanwijzingen nog eens terug kunt luisteren!

 

Gitaar & Zang

Wil je graag beter zingen terwijl je jezelf begeleidt op gitaar? Dan is de Crash Course Zang & Gitaar iets voor jou!
Samen met gitaardocent Stephan Schultz  geef ik je tips over techniek, timing, houding en het verdelen van je aandacht over je gitaarspel en je zang. Deze Crash Course bevat individuele lessen zang, individuele lessen gitaar en enkele gezamenlijke lessen waarbij we alles wat geleerd is in praktijk brengen!

Vraag gerust naar de mogelijkheden door te mailen naar info@ikwilzangles.com!

 

De kadobon voor zangles

kadobon voorbeeld

Hoe werkt het?
Stuur middels onderstaand formulier een berichtje met de vraag naar een kadobon.
Je kunt zelf aangeven hoeveel lessen je kado wil geven en hoe lang de lessen mogen zijn.
De kadobon kan gemaild maar ook via de post verzonden worden.

 

Opnames

In onze eigen muziekstudio Birdhouse Studio is het mogelijk om zang- en muziekopnames te maken. Neem bijvoorbeeld een lied op voor je opa en oma die zoveel jaar getrouwd zijn, voor een muzikale wedstrijd waar jij aan mee wil doen of gewoon omdat je het leuk vindt jezelf te kunnen laten horen aan anderen.
Het is mogelijk om met een backingtrack nummers op te nemen, of zelf begeleiding mee te brengen in de vorm van een gitaar, piano, band of zelfs een heel orkest!
Kijk snel op www.birdhousestudio.nl voor meer info en het boeken van je eigen opnames!


Wil je graag meer informatie of een zangles boeken?
Mail dan naar info@ikwilzangles.com en we maken samen snel een afspraak!

 

 

Inschrijf formulier


  Uw naam*

  Uw e-mail*

  Telefoon

  Eventuel extra opmerkingen

  Neeltje als zanglerares


  Neeltje geeft sinds haar 23e zanglessen aan jong en oud. Ze begon met lesgeven op het zogenaamde ‘zolderkamertje’ bij haar ouders thuis in Beek en Donk en dat groeide uit tot zanglessen bij haar thuis in Gemert en bij o.a. Kunstlokaal en Vocalized.

  De ingrediënten van de zanglessen van Neeltje zijn enthousiasme, energie, een goede focus en een vleugje humor.

  Ben je nieuwsgierig geworden? Stuur dan snel een mail naar info@ikwilzangles.com!

  Contactgegevens


  Neeltje van Doore
  Email: info@neeltjevandoore.com
  Telefoon: 06 1033 0874
  Adres: Centrum van Gemert

  Privacy verklaring – Neeltje van Doore