Neeltje als zangeres


Neeltje is een allround zangeres en performer. Zo zingt ze o.a. nummers van Christina Aguilera naast opera-aria’s van Mozart en jazz uit de jaren ’50.
Momenteel zingt, speelt en danst ze in de dinnershows van Theater op Bezoek, zingt ze in het muzikale trio Lof!, is ze sopraan in het kwartet The Vintunes en wordt ze regelmatig geboekt voor concerten met orkesten en koren als solist en backing vocal.
Ook zingt ze tijdens huwelijksvoltrekkingen en crematies/begrafenissen intieme liedjes en begeleidt ze zichzelf op piano.
Door haar veelzijdige opleidingen heeft ze technieken en vaardigheden opgedaan in alle soorten vocale muziek en is daarom allround inzetbaar.

Voor meer info of boekingen mail naar info@neeltjevandoore.com of bel 06-10330874.

Theater op Bezoek 

Quando M’en Vo (La Bohème) – Puccini

Song to the moon (Rusalka) – Dvorák:

Madre pietosa vergine (La Forza Del Destino) – Verdi:

Biografie


In juni 2011 is Neeltje afgestudeerd als Master in Klassiek Muziektheater aan het Conservatorium in Tilburg. Daarvoor heeft ze de MusicAllFactory, een deeltijd opleiding voor musicals, gevolgd en heeft ze de opleiding Docent Muziek met als musiceervak licht zang in 2005 afgerond.

Tijdens haar opleidingen heeft ze aan vele producties deelgenomen als solist en ensemblelid. Zo mocht ze Mimi spelen in de musical Moulin Rouge, speelde ze Nannerl in de musical Mozart en zong ze enkele sopraansolo’s van Engel Gabriel in Die Schöpfung van Haydn.
Naast ervaringen uit deze producties heeft ze veel ervaring opgedaan in het zingen met orkesten als solist en backing vocal.

Ze volgde tijdens haar opleidingen zanglessen bij o.a. Edward Hoepelman en Babz Verhoeven en kreeg ze masterclasses van Pia Douwes, Roberta Alexander en Carmelo Caruso. Momenteel wordt ze gecoacht door Gemma Visser.

Media


Recensie Mooi Laarbeek Krant:

Schermafbeelding 2014-01-30 om 11.45.37

Optredens